גבינות אגוזים מפצות על הגימור החזק דמוי האלון שעליו ידוע קברנה סוביניון. אם ברצונכם לשלב גבינות עדינות יותר כמו בייבי סוויס או כחול שמנת בהיר, בחרו ביין אדום בהיר-בינוני-גבוה-גבוה כמו בוז'ולה או פינו נואר. גבינות נועזות, מלוחות, מיושנות היטב כמו צ'דר או גאודה נבדלות על ידי הטאנינים הנוספים ביינות אדומים בהשוואה ליינות לבנים.

על פי גבינת ויסקונסין

האדומים צריכים להשתלב עם גבינות חזקות ומבוגרות כמו צ'דר חם במיוחד. הטאנינים ביינות אדומים בשילוב גבינות ארומטיות בעלות גוף מלא יכולים לשמש כמנקה לחיך בזמן בליעה ונשיכה. לקבלת צ'דר חריף במיוחד, גבינה Black Creek (R) של גבינה ויסקונסין מכילה צ'דר אקסטרה חריף יחד עם מרלו בעוצמה בינונית.

עם זר עדין יותר

חמיצות ומתיקות, יין לבן משלים את הגבינה טוב יותר מהטאנינים החזקים יותר והטעם המתכתי של היין האדום. רעננות היין הלבן, התווים הריחניים והשילוב של מתיקות וחמיצות משתלבים היטב עם גבינות רבות. מכיוון שיין לבן מכיל פחות טאנין מגבינת ויסקונסין, הייתי אומר שיין לבן הוא היין המשולב בצורה הטובה ביותר עם גבינה.

גבינות דמויי יין לבן מגיעות באינספור זנים

ולא כל זן מתאים לכל גבינה. כל יין משתלב היטב עם גבינות שונות על סמך פרופיל הטעם של היין והגבינה. הנחיות לשילוב הקלאסי של גבינת יין אין כללים מחמירים להתאמת היין הנכון לגבינה הנכונה, אך לטעמים החזקים של גבינות ויינות מסוימות יש כמה הנחיות.

כשאתם חושבים להגיש מגוון גבינות עם יין יחיד

התמקדו בחמיצות. כלל אצבע טוב הוא להגיש גבינה מלאה עם יין מלא וגבינה ישנה יותר עם יין ישן יותר. הרמוניה של עוצמה וטעם: יין גדול ועז צריך להתאים למאפייני הטעם החזקים של הגבינה, בעוד שיין קל ופירותי ישתלב עם גבינה שמנת ועדינה.

גבינות טריות ורכות אוהבות לבנים פריכים

ורדים יבשים, יינות מבעבעים, יינות יבשים ואדומים בהירים עם מעט טאנינים. יינות עם טעמי תפוח, פירות יער, דרופה, טרופי, מלון והדרים עובדים היטב. יינות קלים דמויי הדרים כמו ריזלינג הם גמישים מספיק בכדי להתאים אותם לרוב הגבינות, בין אם ריקוטה רכה או כחולה חריפה. דיאגרמת זיווג בין גבינות ליין זה דיאגרמת זיווג גבינות יין כוללת, אך היא אמורה לתת לך מושג אילו יינות הולכים הכי טוב עם איזו גבינה. באופן כללי, מסורת היין, הגבינה והגבינה אומרת שיינות אדומים משתלבים טוב עם גבינה מכיוון שהם בולטים מגבינות עם טעמים חזקים. גבינה דורשת יינות לבנים בעלי חוזק בינוני, יינות אדומים פירותיים, יינות מבעבעים וינטג 'ויינות אפריטיף המספקים איזון של חומציות, פירות וטאנינים.

לפניכם סקירה קצרה של הגבינות החשובות ביותר והיינות המתאימים ביותר איתם

יין לבן וגבינה – הנה רשימה של יינות לבנים שמשתלבים היטב עם יינות לבנים פופולריים אם אתם רק מתחילים במסע אל יין וגבינה. גבינה צעירה טרייה משתלבת עם יינות לבנים פריכים, קלילים ומלאים בניחוחות הדרים – ריזלינג, שנין בלאן וסוביניון בלאן הם דוגמאות טובות.

לכן הימנעו מיינות טאנין כבדים כמו קברנה סוביניון ובחרו ביינות פירותיים כמו שמפניה ופרוסקו

באופן כללי, יין טרי משתלב עם אוכל טרי, וגבינה צעירה משתלבת עם יין צעיר. הכלל הבסיסי הוא שככל שהגבינה קשה יותר, כך היא מתמודדת טוב יותר עם טאנינים גדולים ונועזים.

הגרעינים והקליפות של הענבים נותנים ליינות אדומים את הטאנינים הייחודיים שלהם

בדיוק מה שמייבש אותם ומקור לנוגדי חמצון מקשה על זיווגם עם גבינה. מאפיינים מסוימים של יין כמו חומציות, עפיצות ומתיקות משלימים את המאפיינים השמנתיים, האגוזיים והחריפים של הגבינה, ויוצרים סינרגיה של טעמים הגדולים מסכום חלקיה.

יחד עם מרלו

יין אדום יבש עם גוף בינוני עד מלא, גבינה עשבי שום זו מביאה תווים של דובדבן שחור, שזיף ותה שחור. הניחוחות שלו מדגישים את הפירותיות היבשה של מרלו. לגבינות שמורות או וינטג 'יש טעם חזק המחייב יין אדום כדי להחזיק אותן יחד.

עמק הלואר בצרפת מפורסם בייצור גבינות מחלב עזים טעימות

ואלו משתלבות היטב עם יינות לבנים העשויים מענבי סוביניון בלאן הגדלים באותו אזור. יינות הבוז'ולה נקראים על שם אזור צרפת בו הם גדלים. הם קלים, דלים בטאנינים ומכילים הרבה חומציות טארטית, פירותית, וזה בדיוק מה שאתה רוצה לשילוב גבינה. גבינת חלב עיזים וסוביניון בלאן הם בדרך כלל זוג נחמד, ויינות לבנים ריחניים כמו גוורצטרמינר משתלבים היטב עם גבינות רכות בעלות גוף מלא.

יין וגבינה הם עמיתים ידועים אך זה יכול להיראות מכריע אם אתה מתחיל לבחור איזה יין לבחור עבור גבינה

אם אתם מחפשים את הגבינה הכחולה המושלמת, גבינת Deer Creek ו- Blue Jay Cheese הן אפשרויות נהדרות. מועדף נוסף על שילוב הגבינות הוא ז'נט, פינו נואר קל עד בינוני.

יין וגבינה הם שני התענוגות הקולינריים הגדולים ביותר בחיים

ומציאת ההתאמה המושלמת היא משימה טעימה. לשילובי יין ואוכל יש מספר היבטים, כמו מרקם, חומציות, שומן וטאנינים. שילובי יין קלאסיים נוטים להיות מתוקים, כמו סאוטרן, רוקפור, פורט וסטילטון.

אם היה משלב יין לבן עם גבינה רכה ויין אדום עם גבינה קשה

הוא היה מיושן במהרה. כדי להפוך את הנושא של גפרורים אקזוטיים כמו Garrotxa ו- Meursault למסובך עוד יותר, פירקנו את אומנות הזיווג של יין וגבינה כדי שתוכל ליצור בעצמך. זכור כי החך משתנה מאדם לאדם, ואתה בדרך להיות מומחה לאופן שבו אתה רוצה לשלב יין עם גבינה.
עבור עוד מידע על עם איזה גבינות הולך יין יש לגשת לאתר hermitageonline.co.il

כשמדובר בזיווג יין

הדרך הטובה ביותר להבין מה עובד הכי טוב היא להתנסות ולתת לבלוטות הטעם להוביל. כדי לעזור לך להגיע בזמן, הנה כמה הנחיות בסיסיות להכנת זיווג הגבינה והיין המושלם. רוב הגבינות, במיוחד אלה עם טעם בשל וחריף, מציעות כי יין לבן טארט יתמזג טוב יותר עם גבינה מאשר יין אדום חמצמץ.

המומחיות הקולקטיבית שלנו חורגת מיצירת מתנות היין והגבינה המרתקות ביותר בעולם שניתן למצוא ברשת

הזנים כוללים את היין שלנו – גבינה-מתנת-פאני, סלסלת השי שלנו של יין וגבינה, סלסלת השי שלנו לשמפניה-גבינה ועוד כמה אחרים המשלבים את היינות המובילים של Crossing Vineyards ומספר גבינות מעולות שמשלבות טוב מאוד עם התמחויות טעימות אחרות כמו כשוקולד מריר, קרקרים פריכים וביסקוויטים מתוקים.